• +6018.258.7768

    24/7 phone assistance

  • Free Delivery

    orders over RM200

  • [email protected]

    for any enquiries

Member Login

Welcome back, friend. Login to get started

Member Register

Ready to get best offers? Let's get started!

Password Recovery

Fortgot your password? Don't worry we can deal with it

QASEH GOLD JUNIOR

RM66.00
Standard Delivery : Within - days


Formulasi Makanan Sunnah Unggul dengan tambahan Badam dan Bayam ini khusus untuk kanak-kanak yang mana ianya dapat memberi pelbagai manfaat kepada fizikal dan mental dalam proses tumbesaran.

Kaya dengan antioksidan dan antibakteria yang membantu menguatkan antibodi anak-anak. Membantu meningkatkan tenaga, mencerdaskan minda serta menyokong tumbesaran dan sistem imun tubuh yang lebih kuat. Bila badan sihat, otak pun cerdas. InsyaAllah

Gabungan Unik 15 Ramuan Hebat,Kurma, Madu, Kismis, Delima, Minyak Zaiton, Gingko, Tiin, Badam, Garam Bukit, Habbatus Sauda’, Bayam, Air Zam Zam, Za’faran, Gam Arab dan Pegaga.

Kaya dengan antioksidan dan antibakteria yang membantu menguatkan antibodi anak-anak. Membantu meningkatkan tenaga, mencerdaskan minda serta menyokong tumbesaran dan sistem imun tubuh yang lebih kuat. Bila badan sihat, otak pun cerdas. InsyaAllah.


Kecergasan Fizikal

Qaseh Gold Junior dirumuskan khas dengan ‘superfood’ kurma & madu berkualiti tinggi yang juga diiktiraf sebagai ‘high energy food’. Kaya dengan glukos & fruktos semulajadi untuk membekalkan tenaga segera. Kurma istimewa dalam Qaseh Gold Junior juga mengandungi serat bagi membantu anak-anak memiliki stamina yang berpanjangan sepanjang hari berpuasa. Insya Allah, anda tidak akan dengar lagi “mak, nak puasa setengah hari boleh?”


Kecerdasan Minda

Ramuan makanan Sunnah Qaseh Gold Junior dengan tambahan badam, menyokong kecerdasan minda anak-anak, membantu mereka memberikan penumpuan terhadap pembelajaran & tidak mengantuk di dalam kelas biarpun berpuasa, insya Allah! Mungkin kawan-kawan mereka akan ‘jealous’ dengan mereka!


Kekuatan Sistem Imun

Jika anak-anak sihat, sudah tentu lebih mudah bagi mereka berpuasa. Tahap kesihatan mendorong tubuh badan untuk lebih bersemangat untuk melakukan sesuatu. Gabungan makanan Sunnah yang bercirikan anti oksidan menyokong kekuatan sistem imun anak-anak untuk melawan jangkitan penyakit, insya Allah!