• +6018.258.7768

  24/7 phone assistance

 • Free Delivery

  orders over RM200

 • [email protected]

  for any enquiries

Member Login

Welcome back, friend. Login to get started

Member Register

Ready to get best offers? Let's get started!

Password Recovery

Fortgot your password? Don't worry we can deal with it

QASEH GOLD KEKANDA

RM78.00
Standard Delivery : Within - days


Rumusan makanan sunnah khusus untuk lelaki dengan madu, kurma, habbatus sauda, buah tiin, minyak zaitun, delima dan air zam-zam bersama za’faran dan pelbagai herba terpilih lain serta gum arabic yang bertindak sebagai prebiotik semulajadi. Qaseh Kekanda turut menggabungkan herba khusus untuk lelaki iaitu guarana, ashwaganda dan tribulus.

FUNGSI

 1. Memudahkan pengambilan makanan sunnah harian
 2. Menambah tenaga dalaman dan luaran
 3. Mencerdaskan minda
 4. Membuang toksin
 5. Melancarkan penyerapan dan perkumuhan
 6. Meningkatkan sistem imun
 7. Memperbaiki perjalanan darah dan sistem saraf
 8. Mempercepatkan penyembuhan
 9. Menstabilkan mood

Siapakah yang sesuai makan Qaseh Gold Kekanda?

1. Lelaki yang berumur 13 tahun ke atas
Golongan lelaki seperti ini adalah lelaki remaja yang mempunyai gaya hidup yang aktif. Qaseh Kekanda yang mengandungi kandungan kurma dikatakan mampu memberikan tenaga "instant" bagi mereka yang mempunyai gaya hidup yang aktif.

2. Lelaki yang baru berkahwin & ikhtihar zuriat
Golongan lelaki yang baru berkahwin & yang ikhtiharkan zuriat memerlukan khasiat yang cukup untuk badan. Qaseh Kekanda juga membantu meningkatkan tahap kesuburan badan & meningkatkan kualiti sperma. Jika diamalkan dengan Qaseh Sole (yang mana membantu membekalkan mineral pada badan), ianya boleh memberi kesan yang optimum.


3. Lelaki yang bekerjaya, suami & ayah
Kebanyakan lelaki seperti ini mempunyai masa yang amat sibuk, dari pagi hingga ke malam. Kadang kala, tak sempat nak makan pada waktunya, cepat penat & kurang nutrien pada tubuh kerana kurang mendapat khasiat daripada makanan yang sepatutnya.

 • Gastrik - Amalan tak sempat makan pada waktunya terutama pada mereka yang sgt sibuk menyebabkan penyakit Gastrik, di mana jika di biarkan boleh menjadi kanser perut. Qaseh Kekanda yang di amalkan setiap pagi mampu "mengalas" perut anda dari kosong sekaligus mengelakkan masalah gastrik ini.
 • Cepat penat - Gaya hidup yang sibuk & fast phase ini memerlukan tenaga lebih, jika tidak akan merasa cepat penat. Qaseh Kekanda boleh membekalkan tenaga tambahan pada mereka yang memerlukan.
 • Kurang nutrien - Kadang kala, akibat terlalu sibuk golongan ini tak sempat having a proper meal. Jadi, kebiasaanya mengalami kekurangan nutrien pada tubuh. Jadi, Qaseh Kekanda mampu membekalkan nutrien2 yang sepatutnya dengan ramuan yang sangat bagus utk badan.

4. Lelaki yang mahu hindarkan diri dari penyakit
"Mencegah lebih baik dari mengubati".
Kita selalu dengar phrasa ini kan? Memang betul, lebih mudah untuk mencegah dari mengubati jika dah jatuh sakit. Qaseh Kekanda memang amat sesuai diamalkan bagi lelaki yang mahu amalkan gaya hidup sihat & hindarkan diri dari penyakit2 yang berbahaya & tidak berbahaya. Penyakit berbahaya seperti kanser prostat, kanser kolon, & penyakit tak berbahaya seperti gastrik & migrain. Tapi awas! Penyakit tak berbahaya ni kalau dibiarkan lama2 akan menjadi penyakit berbahaya! Jadi, jangan biarkan diri anda terdedah dengan penyakit ini. Jom amalkan Qaseh Kekanda sekarang juga!

5. Lelaki yang mempunyai penyakit
Bagi mereka yang mempunyai penyakit seperti darah tinggi, gout, sakit pinggang & sebagainya, Qaseh Kekanda boleh menjadi alternatif kepada rawatan perubatan anda. Qaseh Kekanda mengandungi kebaikan Kurma, Madu, dan sebagainya yang amat digalakkan untuk diamalkan sebagai alternatif perubatan penyakit2 ini.

TIP PEMAKANAN

1. Makan 2-3 sudu besar pagi sewaktu perut kosong dan 2-3 sudu besar lagi sebelum tidur malam.

2. Gunakan sudu plastik bagi memelihara khasiat madu.

3. Minum air yang banyak untuk mengeluarkan toksin dari tubuh.