• +6018.258.7768

    24/7 phone assistance

  • Free Delivery

    orders over RM200

  • [email protected]

    for any enquiries

Member Login

Welcome back, friend. Login to get started

Member Register

Ready to get best offers? Let's get started!

Password Recovery

Fortgot your password? Don't worry we can deal with it

Mohd Zuhri - Pengarah

Usahawan yang berpengalaman, Mohd Zuhri mempunyai lebih daripada 25 tahun pengalaman dalam bidang pembinaan, pembangunan hartanah, F & B, restoran, pendidikan dan teknologi maklumat. Beliau membawa banyak visi, pengetahuan dan pengalaman yang mendalam dalam menjalankan perniagaan kepada program pembangunan vendor Halalmartz.

Mohd Issani Mat Isa - Ketua Pegawai Teknologi

Seorang usahawan IT yang bersemangat dan berbakat dengan pengalaman selama 10 tahun dalam projek teknologi maklumat, pemasaran dalam talian dan reka bentuk web, Issani adalah nama terkenal dalam industri ini, setelah membangunkan Instaweb pada tahun 2013 yang kini berkerjasama dengan TM Info-Media Sdn Bhd, sebuah Anak syarikat Telekom Malaysia. Dia adalah penceramah awam biasa mengenai reka bentuk dan pembangunan web dalam industri. Issani berkelulusan Diploma Teknologi Maklumat dari Universiti Multimedia Malaysia (Melaka).

Carl Affendy - Pengarah kreatif

Dahulunya dengan N-Visage Sdn Bhd, sebuah agensi web di Malaysia, Carl adalah pemacu yang menguatkan pertumbuhannya dari perniagaan reka bentuk laman web butik ke syarikat terhad pada awal tahun 2012. Beliau mempunyai pengalaman lebih daripada 15 tahun dalam merancang iklan televisyen, animasi , grafik dan kreatif untuk pelanggan terkemuka dalam industri minyak & gas, telekomunikasi, barangan pengguna, restoran dan gaya hidup di Malaysia dan di luar negara. Sebagai pasaran pengiklanan berubah, Carl menumpukan pada platform dalam talian untuk memanfaatkan peluang-peluang baru di web, setelah lulus dari Kent Institute of Art & Design dengan Sarjana Muda Seni (Kepujian) dalam Visual Komunikasi dan Sijil Lanjutan dalam Grafik Reka bentuk dari Institut Teknologi Kreatif Limkokwing.

Taufiq Saleh - Grafik

Menjalani sikap tenang, Taufiq adalah denyutan jantung Halalmartz, denyut selaras dengan Kreatif dan TI dari luar perkataan 'go'. Individu yang berdedikasi dan berbakat, tidak ada batasan yang dapat menahannya daripada menghasilkan kerja yang baik di Halalmartz dan program pembangunan vendornya. Dengan 5 tahun pengalaman, dia membawa landskap ekspresi dan idea seni ke meja. Taufiq lulus dengan Diploma dan diikuti dengan Ijazah dalam Reka Bentuk Grafik dari Universiti Teknologi MARA.

Mohamed Indera - Programer

Ghairah dan antara pemaju terbaik dalam industri ini, Mohamed Indera membawa lebih daripada 10 tahun pengalaman pengaturcaraan kepada Halalmartz. Pengalamannya yang luas merangkumi orientedanalysis objek, reka bentuk sistem & integrasi aplikasi, enjin templat pintar, corak reka bentuk MVC dan API pembangunan di atas kempen media sosial yang mendalam. Beliau lulus dengan Diploma Sains Komputer (Teknologi Maklumat) dari Universiti Teknologi Malaysia dan telah bekerja secara meluas dalam projek multimedia untuk kedua-dua syarikat tempatan dan entiti kerajaan.

Alief Iskandar - Jualan & Pentadbiran

Seorang siswazah muda dengan Sarjana Sastera dalam Ekonomi dan Kewangan dari University of Edinburgh, United Kingdom, Alief bersedia untuk mengambil industri. Bertenaga, berdedikasi dan profesional, dia kembali ke Malaysia untuk menerajui jualan dan pentadbiran untuk Halalmartz.

Nazatul Shima - Khidmat Pelanggan

Shima adalah tulang belakang Halalmartz, beliau berpengalaman dalam perkhidmatan pelanggan di sebuah syarikat pembinaan dan pembangunan hartanah dan mempunyai pengalaman mengendalikan bidang ini sebagai sebahagian daripada pasukan korporat di Kuala Lumpur. Sentiasa ceria, Shima memahami pentingnya perkhidmatan pelanggan yang baik dan bersemangat dengan industri halal.